Wie zijn wij?

GERT PUNT
Hallo, ik ben Gert Pünt. Ik ben 50 jaar geleden geboren in De Lutte en ben sinds 1985 werkzaam bij aannemingsmij. Punt B.V. Sinds 2000 ben ik mededirecteur van het bedrijf. In 2003 ben ik met mijn vrouw Annet verhuisd naar Gildehaus, waar we nog steeds naar alle tevredenheid wonen. Sinds 2010 ben ik lid van de werkgroep Hellehondsdagen. Ik ben gek op alle soorten muziek, wat niet wil zeggen dat ik alle muziek mooi vind. Voor de Hellehondsdagen ben ik de laatste jaren vooral bezig met het zoeken naar geschikte invulling van de vrijdag- en zaterdagavond, zodat het in de feesttent een dolle boel wordt. In mijn spaarzame vrije tijd sport ik graag. Ik ben lid bij TC Kardoes en speel hier competitie en ben toernooileider van het Bloemenbeek Open. De laatste jaren sla ik ook graag tegen een kleinere bal op de golfbanen in de buurt.
In de winter zoek ik een weekje de sneeuw op om nieuwe energie te tanken voor het organiseren van de komende Hellehondsdagen.
robert ROBERT OUDE SCHOLTEN
Hej hallo, mijn naam is Robert Oude Scholten en sinds 2014 woon ik samen met mijn vriendin Jauke en mijn twee dochters in De Lutte (Luttermolenveld). Ik ben één van de gelukkigen die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Elke dag weer mag ik voor mijn klanten mooie dingen maken op grafisch gebied. Onder de naam www.reclamebureau-eigen.nl heb ik mijn eigen bureau opgezet. Ik ontwerp o.a. logo’s, huisstijlen, folders, verpakkingen, magazines, websites, beursmaterialen en nog véél meer.
Mijn geboortegrond is Oldenzaal en aangezien ik in De Lutte nog niet veel mensen ken en graag iets doe voor de gemeenschap waar ik woon, heb ik me afgelopen jaar (2016) aangemeld bij de werkgroep van de Hellehondsdagen. Zij gaven mij de kans om mijn kwaliteiten in te zetten voor de HHD. Dit jaar heb ik de posters van het Hels Vinyl Festijn ontworpen en meegeholpen met de opbouw van de HHD. Ik ben onder de indruk van dit spektakel en alle mensen die zich met hart en ziel hiervoor inzetten. Geweldig!
RONAN BERENDSEN
Hoi, ik ben Ronan Berendsen en ik ben 29 jaar. Ik ben enthousiast lid van de werkgroep Hellehondsdagen sinds 2008 en met ingang van 2021 ben ik voorzitter van deze mooie club. Ik ben op 1 februari 2021 begonnen bij De Monnik Dranken in Oldenzaal als automatiserings- en dataspecialist. Verder ben ik actief als voetballer bij SV De Lutte 5 en fluit ik regelmatig een jeugdwedstrijd. Mijn grootste hobby is wintersport, en als het enigszins kan ben ik in de winter zoveel mogelijk als skileraar in Oostenrijk te vinden. In de werkgroep Hellehondsdagen ben ik – naast het voorzitterschap – verantwoordelijk voor alle zaken die betrekking hebben op het horeca-aspect. Denk daarbij aan de indeling van de feesttent, drankvoorraadbeheer en ondersteunen van onze vrijwilligers achter de bar. Daarnaast maak ik deel uit van de organisatie van de Dorpsquiz en ondersteun ik de PR-commissie in hun werkzaamheden waar nodig.
STEF TER BRAKE
Hoi, mijn naam is Stef ter Brake, sinds 2015 ben ik actief binnen de werkgroep Hellehondsdagen. In het dagelijks leven studeer ik Commerciële Economie aan het Saxion te Enschede. In de weekenden ben ik (onder anderen) te vinden als barmedewerker bij café/zalencentrum de Vereeniging, waar ik al meerdere jaren met plezier werk. Ook mag ik graag een biertje nuttigen in het weekend met mijn kameraden. Daarnaast sta ik onder de lat bij het 3de elftal van SV De Lutte op de zondag ochtend. Elk jaar help ik mee met de opbouw & afbouw van de HHD. Binnen de werkgroep ben ik medeverantwoordelijk voor alles wat met de horeca te maken heeft. Verder maak ik deel uit van de commissie financiën.
JOB NIJHUIS
Ik ben Job Nijhuis, ik ben 21 jaar en werkzaam als fietstechnicus bij Zwiep Fietsen, mijn hobby’s zijn daarom ook fietsen en ga graag uit met mijn vrienden. Ik help al jaren lang mee aan de Hellehondsdagen.
ik ben hier mee begonnen omdat mijn vader (Willie) in de werkgroep zit van de Hellehondsdagen. Eerst hielp ik altijd mee met het opbouwen in en rond de tent. En sinds dit jaar ben ik ook in de werkgroep getreden voor wat inbreng en eigen ideeën. Ik vind het leuk om hier aan mee te werken omdat ik het leuk vind dat mensen het gezellig vinden op een feest wat jij samen met anderen hebt georganiseerd.
  RAIMOND OUDE EGBRINK
Dag, ik ben Raimond Oude Egbrink en sinds 2000 bestuurlijk actief voor Dorpsfeest De Hellehondsdagen. In 1975 ben ik geboren in De Lutte en in 2000 hebben we hier ons eerste huis gekocht. Met de aankoop van ons huis en dus eigenlijk het besluit om definitief in De Lutte te blijven, was dat ook het moment waarop ik besloot structureel iets voor ons dorpsgemeenschap te gaan doen. Naast de Hellehondsdagen ben ik inmiddels ook actief voor Dorpshoes Erve Boerrigter (nauw verbonden met de Hellehondsdagen) en carnavalsvereniging De Bosdûvelkes. Samen met echtgenote Kim en kinderen Eva, Anne en Job wonen we inmiddels aan de Zwaluwstraat. Mijn functie binnen het bestuur van de Hellehondsdagen is penningmeester en concreet houd ik me vooral bezig met de financiën en vergunningen. We willen een financieel verantwoord en voor iedereen veilig Dorpsfeest organiseren. In mijn dagelijks leven werk ik als manager bij verzekeraar WERTGARANTIE. Mijn hobby’s zijn fietsen bij Wielerclub De Lutte en midwinterhoornblazen in de adventsperiode. Ik kan aan iedereen, die actief iets voor de Lutter gemeenschap wil doen (als vrijwilliger of bestuurder), de Hellehondsdagen van harte aanbevelen.
ikke7 TESSA OLDE RIEKERINK
Hoi, ik ben Tessa. Een geboren en getogen Lutternaar. Samen met Stephan, ons dochtertje Dize en zoontje Len woon ik aan de Zwaluwstraat. Mijn werkende leven breng ik door bij Welbions, een woningcorporatie in Hengelo. Hier ben ik als projectleider verantwoordelijk voor de aansturing van verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Ik mijn vrije tijd schrijf ik graag, probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen met de kinderen, en begin ik aan van alles en maak nooit iets af. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij Stichting Kebebush, een stichting die vijf Ethiopische kinderen een kans op een toekomst geeft. Maar het allerliefst ben ik op reis, zo ver, zo vaak en zo lang mogelijk…
Voor de Hellehondsdagen heb ik jarenlang de playbackshow georganiseerd en sinds 2012 ben ik officieel onderdeel van de werkgroep. Binnen de werkgroep houd ik me met name bezig met zaken die met PR te maken hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de website, social media en de Vrienden van de HHD. Maar ik bemoei me ook graag met de Veiling!
BART KOEKOEK
SOPHIE SCHEPER
Hoi, mijn naam is Sophie Scheper. Sinds het afronden van mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik werkzaam bij een kinderdagcentrum van Aveleijn, De Toermalijn. Een plek waar ik kinderen met een (meervoudige) verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand begeleid.
In mijn vrije tijd ga ik graag stappen met vriendinnen, sporten en pingel ik wat op mijn piano. Verder ben ik ontzettend gek op reizen, hier ga ik -denk ik- nooit genoeg van krijgen!
Het kinderprogramma op de zaterdagochtend organiseer ik al een aantal jaren met veel plezier. Toch leek het mij leuk om meer te kunnen doen rondom de organisatie van de Hellehondsdagen en ben ik dus sinds 2018 ook lid geworden van de werkgroep. De Dorpsquiz en de veiling zijn onderdelen waar ik me dan ook voor in ga zetten.
SACHA PÜNT
Mijn naam is Sacha Pünt, geboren & getogen in De Lutte in 1990 en woon sinds 2014 in Oldenzaal. Ik ben werkzaam als Document Controller bij HP Valves te Hengelo. In mijn vrije tijd ben ik voetbaltrainer/coach bij S.V. De Lutte 3, heb een seizoenkaart bij FC Twente en kijk graag naar (buitenlands) voetbal op televisie. Als ik naast al het voetbal kijken nog tijd over heb, ga ik zelf sporten in de sportschool of een balletje slaan op de tennisbaan en ik ga ieder jaar op wintersport. Sinds 2019 ben ik lid van de werkgroep Hellehondsdagen. Binnen de werkgroep ga ik me bezighouden met zaken die met PR te maken hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de website, social media en de Vrienden van de HHD.