Waar schijt de koe 2019

DATUM
Zaterdag 6 juli 2019

TIJDSTIP
13:00 uur tot 15:00 uur

LOCATIE
Grasveld naast de Elfterborgh

OMSCHRIJVING
‘Waar schijt de koe?’ is een loterij waarbij een koe bepaalt wie er in de prijzen gaat vallen. Op het grasveld naast de Elfterborgh wordt een veld uitgezet met daarin 910 vakken (de kavels). Deze kavels worden door de leerlingen van de St. Plechelmusschool verkocht.
Op zaterdag 6 juli tijdens de Hellehondsdagen sturen we een koe dit veld op en wachten we in spanning af op welke kavel de koe gaat schijten. Voor de eigenaar van deze kavel is er een geldprijs beschikbaar van € 500,-. En het kind dat het winnende lot verkocht heeft wint € 50,-. Ook voor de acht aangrenzende kavels zijn er mooie prijzen voor zowel de eigenaar van de kavel als voor het verkopende kind.

WAT GEBEURT ER MET DE INKOMSTEN?
Van ieder verkocht lot ontvangt de St. Plechelmusschool € 1,-. Een bedrag dat kan oplopen tot € 910,- als alle kavels verkocht worden.
Verder zijn er natuurlijk prijzen te winnen, waar ook een groot deel van de opbrengst naartoe gaat. Mochten niet alle kavels verkocht worden en er valt een prijs op een onverkochte kavel, dan gaat ook dit prijzengeld naar de St. Plechelmusschool. Daarnaast hopen we natuurlijk dat er zoveel loten verkocht worden, zodat ook een deel van de inkomsten weer ten goede kan komen aan de Hellehondsdagen. Dit is hard nodig, want mede door aangescherpte veiligheidseisen wordt het steeds lastiger om de Hellehondsdagen kostendekkend te houden. Door het verkopen van de kavels hopen we wat extra inkomsten te genereren, zodat er geen ingrijpende bezuinigingen nodig zijn binnen ons dorpsfeest.

Door het kopen van een kavel, maakt u dus niet alleen kans op mooie geldprijzen, maar zorgt u tegelijk voor een financiële ondersteuning van de St. Plechelmusschool en de Hellehondsdagen.

HOE WERKT HET?
De leerlingen van de St. Plechelmusschool gaan binnenkort de loten verkopen. Voor € 5,- ontvangt u een lot en een overzicht van de spelregels en de algemene voorwaarden. Op het lot dat u gekocht heeft staat aangegeven welke kavel uw eigendom is.
Op dit lot heeft het kind dat het lot aan u verkocht heeft zijn naam ingevuld. Mocht dit vergeten zijn, zou u dat dan zelf willen doen? Het zou jammer zijn als het kind zijn of haar prijs misloopt. Op zaterdag 6 juli tijdens de Hellehondsdagen zal de koe bepalen welke kaveleigenaar (en welk verkopende kind) de winnaar wordt.

U hoeft niet aanwezig te zijn om uw lot ter plekke in te leveren. De loten zijn dit jaar al voorzien van een willekeurig kavelnummer. Het is wel belangrijk om uw gegevens door te geven aan de leerling die u het lot verkoopt: alleen op die manier kunnen wij achterhalen wie welke prijs heeft gewonnen.

PROGRAMMA ZONDAG 15 JULI
13:00 uur: Aanvang ‘Waar schijt de koe?’, en afwachten maar…

Direct na afloop vindt de prijsuitreiking plaats. Als een kaveleigenaar zich niet meldt met het winnende lot, dan zullen wij de winnende kavels op onze website en Facebook plaatsen. De eigenaar kan zich nog tot 3 maanden na de Hellehondsdagen melden om zijn prijs in ontvangst te nemen. Als de eigenaar zich niet meldt, dan gaat ook dit prijzengeld naar de St. Plechelmusschool.

VRAGEN OF OPMERKINGEN
Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten door gebruik te maken van ons contactformulier.

Wij danken u alvast hartelijk voor het kopen van een of meerdere loten. Hiermee ondersteunt u niet alleen de Hellehondsdagen, maar ook de St. Plechelmusschool!