Waar schijt de koe 2017

DATUM
Zondag 16 juli 2017

TIJDSTIP
14:00 uur tot 15:30 uur

LOCATIE
Grasveld naast de Elfterborgh

OMSCHRIJVING
‘Waar schijt de koe?’ is een loterij waarbij een koe bepaalt wie er in de prijzen gaat vallen. Op het grasveld naast de Elfterborgh wordt een veld uitgezet met daarin 910 vakken (de kavels). Deze kavels worden door de leerlingen van de St. Plechelmusschool verkocht.
Op zondag 16 juli tijdens de Hellehondsdagen sturen we een koe dit veld op en wachten we in spanning af op welke kavel de koe gaat schijten. Voor de eigenaar van deze kavel is er een geldprijs beschikbaar van € 500,-. En het kind dat het winnende lot verkocht heeft wint € 50,-. Ook voor de acht aangrenzende kavels zijn er mooie prijzen voor zowel de eigenaar van de kavel als voor het verkopende kind.

WAT GEBEURT ER MET DE INKOMSTEN?
Van ieder verkocht lot ontvangt de St. Plechelmusschool € 1,-. Een bedrag dat kan oplopen tot € 910,- als alle kavels verkocht worden. De school zal het geld in eerste instantie gebruiken om in smartgames te investeren, om kinderen op speelse wijze nog meer uit te kunnen dagen.
Verder zijn er natuurlijk prijzen te winnen, waar ook een groot deel van de opbrengst naartoe gaat. Mochten niet alle kavels verkocht worden en er valt een prijs op een onverkochte kavel, dan gaat ook dit prijzengeld naar de St. Plechelmusschool. Daarnaast hopen we natuurlijk dat er zoveel loten verkocht worden, zodat ook een deel van de inkomsten weer ten goede kan komen aan de Hellehondsdagen. Dit is hard nodig, want mede door aangescherpte veiligheidseisen wordt het steeds lastiger om de Hellehondsdagen kostendekkend te houden. Door het verkopen van de kavels hopen we wat extra inkomsten te genereren, zodat er geen ingrijpende bezuinigingen nodig zijn binnen ons dorpsfeest.

Door het kopen van een kavel, maakt u dus niet alleen kans op mooie geldprijzen, maar zorgt u tegelijk voor een financiële ondersteuning van de St. Plechelmusschool en de Hellehondsdagen.

HOE WERKT HET?
In de periode van vrijdag 23 juni t/m maandag 3 juli gaan de leerlingen van de St. Plechelmusschool de loten verkopen. Voor € 5,- ontvangt u een lot en een overzicht van de spelregels en de algemene voorwaarden. Op dat moment is nog niet bekend bij welke kavel uw lot hoort.
Op dit lot heeft het kind dat het lot aan u verkocht heeft zijn naam ingevuld. Mocht dit vergeten zijn, zou u dat dan zelf willen doen? Het zou jammer zijn als het kind zijn of haar prijs misloopt. Vervolgens kunt u op dit lot ook uw eigen gegevens invullen. Op zondag 16 juli tijdens de Hellehondsdagen kunt u uw lot inleveren in ruil voor een kavelnummer (deze kavel kunt u niet kiezen, maar deze wordt blind getrokken). Uw lot is dus alleen geldig als deze zondags tussen 12:00 uur en 13:30 uur wordt ingeleverd bij de Schijtsrechter van ‘Waar schijt de koe?’. U hoeft daarvoor niet per se zelf aanwezig te zijn, maar dat mag ook iemand anders voor u doen.

PROGRAMMA ZONDAG 16 JULI
12:30 – 13:30 uur: Inleveren ingevulde loten op het grasveld naast de Elfterborgh
14:00 uur: Aanvang ‘Waar schijt de koe?’, en afwachten maar…

Direct na afloop vindt de prijsuitreiking plaats. Als u daarbij niet aanwezig bent, maar wel een prijs gewonnen heeft, zullen we ervoor zorgen dat deze na afloop van de Hellehondsdagen bij u terecht komt.
Een overzicht van de prijzen kunt u vinden bij de spelregels en de algemene voorwaarden.

VRAGEN OF OPMERKINGEN
Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten door gebruik te maken van ons contactformulier.

Wij danken u alvast hartelijk voor het kopen van een of meerdere loten. Hiermee ondersteunt u niet alleen de Hellehondsdagen, maar ook de St. Plechelmusschool!