Touwtrekken 2022

DATUM
Zaterdag 9 juli 2022

TIJDSTIP
Van 16:00 uur tot 19:00 uur

LOCATIE
Copacabana Beach in de Dorpsstraat

OMSCHRIJVING
Dit jaar nieuw op Copacabana Beach, touwtrekken! Op de zaterdagmiddag worden de beide
volleybalvelden omgebouwd tot een groot speelveld voor het touwtrekken. Op het speelveld zullen telkens 2 teams van heren en/of dames strijden om te bepalen wie de sterkste is. Er zal een poulefase zijn en daarna een knock-outfase om te bepalen wie de titel mee naar huis neemt! Of naar de feesttent natuurlijk.

HET TOUWTREKTOERNOOI 
Het toernooi start om 16:00 uur en eindigt rond 19:00 uur. De omliggende horeca zullen zorgen voor een prachtig strandterras, waar de pils koud staat en de gehakballen in de jus liggen. De organisatie zorgt voor bijpassende muziek. Al met al een geweldige 5 uur show!
Teams bestaan uit 6 personen en er zijn 3 klassen waarvoor ingeschreven kan worden.

  • Een 550 kg heren klasse (een maximaal gewicht per team van 550 kg)
  • Een 650 kg heren klasse (een maximaal gewicht per team van 550 kg)
  • Een dames klasse (een team bestaat enkel uit dames)

Indien er dames/gemende teams zijn die met de herenklasse mee willen doen, is dit natuurlijk toegestaan. Met meer spelers je aanmelden is ook mogelijk, er wordt alleen per wedstrijd met 6 spelers gespeeld.

AANMELDEN
Geef je nu op via onderstaande aanmeld formulier, kosten zijn € 15,00 per team. Echt iedereen kan meedoen; men hoeft beslist geen lid te zijn van een club of een begenadigd touwtrektalent te zijn. Sterker nog, juist deelname op amateurniveau wordt ten zeerste toegejuicht. De exacte spelregels volgen dan ook via de mail zodat er voor het toernooi nog geoefend kan worden. Het motto is immers “gezellige sportiviteit veur en deur De Lutt”, hetgeen onder een heerlijk zonnetje absoluut is gegarandeerd.

Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj

Het wedstrijdschema wordt uiterlijk een week van te voren naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.

Let op! Je krijgt na het versturen van het formulier een e-mail met een kopie van de aanmeldingsgegevens. Indien je deze e-mail niet ontvangt, is uw aanmelding niet overgekomen. In dat geval graag opnieuw aanmelden. P.S.: check ook even je spam!

reCAPTCHA is required.