### TOP SECRET ###

Jij! Ja, jij daar! Achter dat scherm! Jij bent hier met een missie, toch? Jij wilt maar één ding: punten verdienen voor de Dorpsquiz 2023. Niets of niemand houdt jou tegen. Alles moet wijken voor dat ene doel, het enige wat telt: op zaterdag 15 juli de felbegeerde wisselbeker in ontvangst nemen op het podium in de feesttent.

Nou, die eer is je gegund! Maar voor niets gaat de zon op… En dus zul je aan de bak moeten!

Jullie Teamcaptain heeft onlangs een bijzonder bericht ontvangen. In dat bericht staan een aantal datums en tijden vermeld. En dat is precies de reden waarom je hier bent: aan jou de taak om er voor te zorgen dat je op het juiste moment hieronder op de knop ‘GO!’ drukt. Selecteer je teamnaam uit het menu, ga er goed voor zitten en zorg dat je op tijd de knop indrukt, je hebt slechts enkele minuten de tijd!

Zodra je op de knop drukt wordt er via een deeplink een connectie gelegd met onze beveiligde server die we in een bunker op Vliegveld Twenthe in gebruik hebben genomen. Nadat de DigiD-verificatie via je IP-adres is voltooid gaat je input door het HellDog-filter om phishing, fraude en oplichting te voorkomen. Als laatste genereren we een nieuwe dataset via een API-verbinding met ChatGPT zodat we met AI kunnen controleren of je ook daadwerkelijk een mens bent; de CAPTCHA-check is vanwege FBI- en CIA-vrijstelling niet meer betrouwbaar in Twente.

Als dat allemaal gelukt is, ontvangen wij een registratie in ons systeem voorzien van een datum en tijd en kunnen we dus controleren of het je inderdaad is gelukt om op de juiste datum en binnen de gestelde tijd de knop in te drukken. Als je 5 dagen op rij succesvol blijkt te zijn ontvangt je team maar liefst 50 punten! Heel veel succes!