Proef & Geniet 2019


DATUM

Zondag 7 juli 2019

TIJDSTIP
Van 11.00 tot 17.00 uur

LOCATIE
De Appelhof aan de Plechelmusstraat in De Lutte

 

OMSCHRIJVING
Foodlovers,
Leuk dat je belangstelling hebt voor Proef & Geniet 2019 op 7 juli.
Proef & Geniet is een onderdeel van het gezellige zomerfeest “de Hellehondsdagen” in De Lutte op 5, 6 en 7 juli. Het is een evenement dat elk jaar vele bezoekers trekt. Dit vindt plaats in “de Appelhof”, een gezellig terrein, dat helemaal in stijl is aangekleed. Een gezellig evenement waar verschillende foodtrucks hun culinaire kunsten kunnen vertonen. De toegang tot het evenement is gratis.
Proef & Geniet is dus proeven van alles wat er ter plekke gekookt, gebakken en….. gegrild wordt. Heerlijk luisteren naar gezellige muziek en genieten van een lekker kopje koffie of een heerlijk gekoeld glaasje bier, wijn of fris.

OMSCHRIJVING
Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar proefengeniet@hellehondsdagen.nl of te reageren via het onderstaande antwoordformulier. Laat ons weten wat voor lekkers je maakt en stuur enkele foto’s van je foodtruck mee. We berekenen geen kosten voor een standplaats, maar werken met een muntensysteem met (gedeeltelijke) afdracht. Als je je aanmeldt via de bovengenoemde kanalen, dan sturen we je een aanmeldingsformulier met verdere gegevens om alles definitief te maken.

 

Culinaire groet,
Proef & Geniet 2019

reCAPTCHA is required.