Opening kermis 2024

DATUM
Vrijdag 12 juli 2024

TIJDSTIP
14:15 uur

LOCATIE
Schoolplein

OMSCHRIJVING
De kermis is en blijft altijd een fantastisch onderdeel van de Hellehondsdagen met voor onze jongere dorpelingen van alles te beleven. Dit jaar willen we dat nog wat feestelijker aanpakken, en dus hebben we samen met de St. Plechelmusschool en de kermisexploitant de handen in elkaar geslagen!

Als op vrijdag 12 juli om 14:15 uur de bel klinkt ontvangen we graag alle kinderen (en ouders!) op het schoolplein. Daar tellen we gezamenlijk af tot het grote moment, en dan wordt met een druk op de knop de kermis tot geopend verklaard! Voor alle ouders en verzorgers maar ook leerkrachten zorgen wij voor een klein barretje op de hoek van het kermisterrein, naast de ingang van het kindercentrum Supertof. Blijf dus gezellig hangen terwijl de kinderen zich vermaken op de kermis, je kunt vanaf daar alles goed in de gaten houden.
En hadden we al gezegd dat we willen uitpakken? Wij zorgen dat alle kinderen op de basisschool (en alle Lutterse kinderen in de basisschoolleeftijd die niet in De Lutte op school zitten) nog eens 2 extra vrijkaartjes krijgen voor die middag. Daarnaast doet ook de kermisexploitant er ook een rondje in: alle kinderen kunnen bij de frietkraam een gratis bakje patat ophalen!

Dat belooft toch een fantastische vrijdagmiddag te worden? Wij hebben er nu al zin in!