Kofferbakverkoop 2022

DATUMIMG_2711
Zondag 10 juli 2022

TIJDSTIP
9:00 uur tot 16:00 uur

LOCATIE
Terrein voor Erve Boerrigter

OMSCHRIJVING
Op de slotdag van de Hellehondsdagen in De Lutte, wordt opnieuw een Kofferbakverkoop gehouden op het evenemententerrein voor dorpshoes Erve Boerrigter aan de Plechelmusstraat.

IMG_2707De Kofferbakverkoop is een vlooienmarkt vanuit- en achter een personenauto. Speelgoed, kleding en huisraad kunnen op een leuke manier aan de man gebracht worden.
Er mogen geen etenswaren, dranken en dieren te koop worden aangeboden en commerciële verkopers worden niet toegelaten.
Het terrein is gratis toegankelijk voor de bezoekers van de Kofferbakverkoop.
Door de omvang van het terrein is er plaats voor een beperkt aantal auto’s. Deelnemers dienen zich daarom vooraf aan te melden.

AANMELDEN
Om u aan te melden vult u onderstaand aanmeldingsformulier in. Indien u meerdere standplaatsen wilt reserveren, dan per auto één formulier invullen. Met het versturen van dit formulier verklaart u op de hoogte te zijn van de algemene voorwaarden en hiermee akkoord te gaan.
Nadat u het aanmeldingsformulier verstuurd hebt, ontvangt u hiervan per mail automatisch een bevestiging met daarin de betalingsgegevens. Als u deze mail niet ontvangt, betekent dat dat u aanmelding niet is ontvangen (het kan zijn dat deze mail in de spambox / ongewenste mail terecht komt, houd deze dus ook in de gaten).
Pas nadat de betaling voldaan is, is uw aanmelding definitief.

De kosten voor deelname bedragen € 10,- per standplaats. Vooraf dient u een bedrag van € 20,- per standplaats over te maken. Op zondag 10 juli ontvangt u bij het verlaten van het terrein € 10,- retour, mits u uw standplaats schoon achterlaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hidde Bosch op 06 – 28 88 52 21.

reCAPTCHA is required.