Hoch die hände, Wochenende! 2018

DATUM
Vrijdag 14 juli 2018

TIJDSTIP
21:30 uur tot 01:00 uur

LOCATIE
Op het Oude Elferink Natuursteen Plein ‘onder de bomen’ in de dorpskern.

OMSCHRIJVING
Op de vrijdagavond gaat het dak eraf met twee supergave acts! DJ Timmie Tirol en DJ Rob Toonen zorgen voor een avondvullend programma.

DJ TIMMIE TIROL
Jullie denken vast: wa’s dat dan? Nou…… in de speciaal voor hem ontworpen TIMTOWER (een torentje compleet met draaitafels en verlichting) verschijnt de kleinste DJ van Europa straks op het podium in De Lutte om samen met jullie ‘ein gemutlich & grosses Fest’ met een Oostenrijks tintje te gaan bouwen tijdens de vrijdagavond van de Hellehondsdagen.  Met zijn 1.25 meter is DJ Timmie Tirol de afgelopen jaren uitgegroeid tot een graag geziene gast op ieder Oktoberfest of Apres Skifeest. Hij luidt de avond in met hits als ‘Ich bin wie Du’, ‘Kartoffelsalat’, ‘Rosamunde’ en nog veel meer Duitse feestnummers. Na afloop van zijn optreden is er een Meet & Greet met Timmie, waarbij zijn fans op de foto kunnen met hun idool of een handtekening van hem kunnen bemachtigen.

DJ ROB TOONEN 
Hoofdact van de openingsavond is het optreden van niemand minder dan DJ Rob Toonen. Bekend geworden door zijn knallende bijdrages aan grote evenementen in binnen- en buitenland en de radioshow die hij samen met zijn gabber Mental Theo presenteerde op Slam!FM.

Rob doet zijn naam alle eer aan en laat tijdens elk optreden steevast de lage, midden en hoge to(o)nen uit de speakers knallen. DJ Rob trekt van feesttent naar festivalterrein om daar het publiek uit zijn dak te laten gaan. Speciaal voor deze avond draait hij, onder het wakend oog van de Hellehond, vooral Duitstalige feestnummers die ongetwijfeld voor een Bombenstimmung zorgen in de feesttent ‘onder de bomen’.