Hellegames 2024

DATUM
Zaterdag 13 juli 2024

TIJDSTIP
10:00 tot 12:00 uur: Groep 3 t/m 5
13:00 tot 15:00 uur: Groep 6 t/m 8

LOCATIE
Terrein voor Dorpshoes Erve Boerrigter

OMSCHRIJVING
Tijdens de Hellehondsdagen organiseert de Activiteitencommissie Jeugd van SV De Lutte op de zaterdag weer de altijd spectaculaire Hellegames! Ter ere van de 45e editie van de Hellehondsdagen hebben we dit jaar gave stormbanen en gloednieuwe spellen in petto. Aanmelden met je team (4 of 5 deelnemers) kan vanaf maandag 3 juni t/m maandag 1 juli via onderstaand aanmeldingsformulier.

De groepen 3 t/m 5 spelen ’s ochtends van 10:00 uur tot 12:00 uur. Jullie worden om uiterlijk 09:45 uur verwacht op het veld voor Erve Boerrigter.

De groepen 6 t/m 8 spelen ’s middags van 13:00 uur tot 15:00 uur. Jullie worden om uiterlijk 12:45 uur verwacht op het veld voor Erve Boerrigter.

Om mee te doen vorm je samen met je klasgenootjes een team van 4 of 5 kinderen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname! Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 13 juli tijdens de Hellehondsdagen. Vragen? Neem dan contact op met Jet Olde Riekerink: 06 – 228 77 523.

AANMELDEN

Middels deze aanmelding geeft u SV De Lutte en Stichting Hellehondsdagen toestemming voor het maken van foto’s en video’s die nadien op de website of via de sociale media kanalen van SV De Lutte en Stichting Hellehondsdagen worden verspreid. Heeft u of uw kind hier bezwaar tegen, maar wil uw kind wel graag deelnemen? Bel ons dan even, dan gaan we kijken of er een (werkbare) oplossing is.

Middels deze aanmelding geeft u aan op de hoogte te zijn van de onvermijdelijke risico’s die verbonden zijn aan deelname aan de Hellegames. U gaat akkoord met deelname op eigen risico voor alle personen die u aanmeldt. De organisatie heeft alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om een zo veilig mogelijk evenement te organiseren en is niet aansprakelijk voor ongevallen of letsel in welke zin dan ook.

reCAPTCHA is required.