Dorpsquiz 2024


DATUM
Vrijdag 28 juni 2024

TIJDSTIP
19:00 uur tot 23:00 uur

LOCATIE
Locatie naar keuze

WAT IS DE DORPSQUIZ?
De Dorpsquiz is een avondvullende quiz waaraan het hele dorp, van heel jong tot heel oud, in teamverband kan meedoen. We noemen het gekscherend wel eens de Champions League onder de pubquizzen. Er wordt gestreden om (geld)prijzen, maar verbinding, gekkigheid, saamhorigheid en gezelligheid staat voorop. Natuurlijk gaat de Dorpsquiz over ons dorp, de inwoners, het verenigingsleven en de bedrijvigheid, maar de quiz bevat ook algemene kennisvragen, ludieke opdrachten of vragen waarbij je het antwoord op locatie kunt vinden.

DE START VAN DE DORSPQUIZ
Om klokslag 19:00 begint de Dorpsquiz. De teamcaptain ontvangt een Quizmap en neemt deze Quizmap mee naar een zelfgekozen uitvalsbasis, bijvoorbeeld de woning van één van de teamleden, een kroeg of een sportkantine. Het is belangrijk dat deze basis strategisch gekozen wordt, want voor het vinden van antwoorden is er veel toegestaan. Je mag googelen, je mag boeken nazien, je mag iedereen bellen die je kent en je mag op locatie gaan kijken. Dat wat binnen de regels van onze spelregels en ons wetboek valt, dat mag!

TEAM
Er geldt geen minimum of maximum voor het aantal deelnemers per team. Stel een team samen met vrienden, collega’s, familie of buren. Haal bier, wijn, chips en hapjes in huis. Het wordt een strijdlustige, maar vooral ook hele gezellige avond! Iedereen kan meedoen! Jong en oud. Enige voorwaarde is dat de Teamcaptain minimaal 18 jaar oud is en in De Lutte woont. Aan het einde van de avond dient de Quizmap weer ingeleverd te worden, en dan begint het grote wachten op de uitslag!

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 13 juli omstreeks 20:00 uur tijdens de Hellehondsdagen in de feesttent op het Plein van de Lutterse Boeren: wie kroont zich tot winnaar van de vijfde editie van de Dorpsquiz De Lutte?

AANMELDEN
Vanaf maandag 6 mei 19:00 uur is het mogelijk om je aan te melden voor de Dorpsquiz 2024. Zorg ervoor dat je klaar zit met je team, want de ervaring leert dat de aanmeldingen binnen stromen! Er is maximaal plek voor 50 teams en het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per team. De inschrijving sluit op zondag 26 mei om 20:00 uur (of eerder als het maximaal aantal teams bereikt is). Na 26 mei is het niet meer mogelijk om je nog aan te melden voor de Dorpsquiz. Bij aanmelding voor de Dorpsquiz ga je akkoord met de spelregels.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN.