Dorpsquiz 2022

DATUM
Vrijdag 24 juni 2022

TIJDSTIP
19:00 uur tot 23:00 uur

LOCATIE
Locatie naar keuze

OMSCHRIJVING
Na een onderbreking van twee jaar kunnen we dit jaar eindelijk weer; de Dorpsquiz 2022 gaat door! De eerste was nog even aftasten, de tweede editie was vooral veelbesproken en nu is het tijd voor de derde editie. Kan het dan nóg gekker? Kan het nóg gezelliger? En vooral: kan het nóg leuker? Echt wel! We hebben ons – ook met jullie feedback – weer ingezet om er een fantastische quiz van te maken en na heel veel bloed, zweet en tranen zijn we trots op het resultaat. Jullie kunnen dus je borst weer natmaken, want op 24 juni is het aan jullie om de Dorpsquiz 2022 tot een goed einde te brengen!

HOE GAAT DAT DAN?
Bij de start van de Dorpsquiz ontvangt de teamcaptain een Quizmap. De teamcaptain neemt deze Quizmap mee naar een zelfgekozen uitvalsbasis, bijvoorbeeld de woning van één van de teamleden, een kroeg of een sportkantine. Het is belangrijk dat deze basis strategisch gekozen wordt, want voor het vinden van antwoorden is er veel toegestaan. Je mag googelen, je mag boeken nazien, je mag iedereen bellen die je kent en je mag op locatie gaan kijken. Dat wat binnen de regels van ons wetboek valt, dat mag!

Dit jaar ontvang je de quiz ook digitaal op het e-mailadres van de teamcaptain. Daarnaast sturen we dit jaar ook de spelregels een aantal dagen voor de Dorpsquiz per e-mail. Uit onze ervaring blijkt dat die niet altijd even goed worden gelezen, dus let daar dit jaar extra goed op!

TEAM
Er geldt geen minimum of maximum voor het aantal deelnemers per team. Stel een team samen met vrienden, collega’s, familie of buren. Haal bier, wijn, chips en hapjes in huis. Het wordt een strijdlustige, maar vooral ook hele gezellige avond! Iedereen kan mee doen! Jong en oud. Enige voorwaarde is dat de Teamcaptain minimaal 18 jaar oud is en in De Lutte woont.

Aan het einde van de avond dient de ingevulde Quizmap weer ingeleverd te worden. En dan begint het grote wachten op de uitslag! De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 9 juli omstreeks 21:00 uur tijdens de Hellehondsdagen in de feesttent: wie zijn de grootste slimmeriken van De Lutte? En wie gaan er af als een gieter?

AANMELDEN
Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- per team. Na inschrijving ontvang je van ons een betaalverzoek (Tikkie) op het mobiele telefoonnummer dat je op het inschrijfformulier hebt ingevuld. We hebben besloten om het inschrijfgeld te verhogen om onze kosten beter te kunnen dekken. Per team gaat er € 25,- in de pot, waardoor er maar liefst een totale prijzenpot van € 1.250,- kan ontstaan! Meer informatie over het prijzengeld vind je terug in de spelregels.

Vanaf dinsdag 3 mei 19:00 uur is het mogelijk om je aan te melden. Er is plek voor maximaal 50 teams, dus wees er snel bij (in 2019 zaten we vol!). Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de algemene inschrijfvoorwaarden voordat je je inschrijft. De aanmelding sluit op zondag 22 mei om 20:00 uur (of eerder als het maximaal aantal teams bereikt is). Na 22 mei is het niet meer mogelijk om je nog aan te melden voor de Dorpsquiz.


HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN. HET MAXIMAAL AANTAL VAN 50 DEELNEMENDE TEAMS IS BEREIKT!