Dorpsquiz 2019-2

DATUM
Vrijdag 28 juni 2019

TIJDSTIP
19:00 uur tot 23:00 uur

LOCATIE
De Vereeniging / locatie naar keuze

OMSCHRIJVING
Na het enorme succes van vorig jaar konden we natuurlijk niet anders dan het organiseren van een tweede editie. We willen het dit jaar nóg groter en nóg gekker aanpakken. Nog íets meer de randjes op zoeken van wat wel en niet kan. We zijn met jullie tips aan het werk geweest en hebben de vragen en opdrachten nóg diverser proberen te maken. Of dit allemaal gelukt is mogen jullie 28 juni zelf beoordelen.

Bij de start van de Dorpsquiz ontvangt de teamcaptain een Quizmap. De teamcaptain neemt deze Quizmap mee naar een zelfgekozen uitvalsbasis, bijvoorbeeld de woning van één van de teamleden, een kroeg of een sportkantine. Het is belangrijk dat deze basis strategisch gekozen wordt, want voor het vinden van antwoorden is er veel toegestaan. Je mag googelen, je mag boeken nazien, je mag iedereen bellen die je kent en je mag op locatie gaan kijken. Dat wat binnen de regels van ons wetboek valt, dat mag!

Een team bestaat uit minimaal 5 deelnemers en er is geen maximum. Stel een team samen met vrienden, collega’s, familie of buren. Haal bier, wijn, chips en hapjes in huis. Het wordt een strijdlustige, maar vooral ook hele gezellige avond! Iedereen kan mee doen! Jong en oud. Enige voorwaarde is dat de Teamcaptain minimaal 18 jaar oud is en in De Lutte woont.

Aan het einde van de avond dient de ingevulde Quizmap weer ingeleverd te worden. En dan begint het grote wachten op de uitslag! De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Hellehondsdagen in de feesttent: Wie zijn de grootste slimmeriken van De Lutte? En wie gaan er af als een gieter?

AANMELDEN
Het inschrijfgeld bedraagt € 25,- per team. Na inschrijving ontvang je van ons een betaalverzoek (Tikkie) op het mobiele telefoonnummer dat je op het inschrijfformulier hebt ingevuld. Het volledige inschrijfgeld van alle teams samen vormt de prijzenpot.

Vanaf maandagavond 6 mei uur is het mogelijk om je aan te melden. Er is plek voor maximaal 50 teams, dus wees er snel bij. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de algemene voorwaarden en de spelregels voordat je je inschrijft.
De aanmelding sluit op vrijdagavond 7 juni om 20:00 uur (of eerder als het maximaal aantal teams bereikt is). Na 7 juni is het niet meer mogelijk om je nog aan te melden voor de Dorpsquiz.

[ninja_form id=2]