Dorpsquiz 2018

DATUM
Vrijdag 6 juli 2018

TIJDSTIP
19:00 uur tot 23:00 uur

LOCATIE
De Vereeniging / locatie naar keuze

OMSCHRIJVING
Vrijdag 6 juli 2018: Dorpsquiz De Lutte is een feit!! De Champions League onder de pubquizzen! Wij vonden dat het anders kon: Groter. Grootser! Wie zijn de grootste slimmeriken van ons dorp? Bij de start van de Dorpsquiz ontvangt de teamcaptain een quizmap. De teamcaptain neemt deze Quizmap mee naar een zelfgekozen uitvalsbasis, bijvoorbeeld de woning van één van de teamleden, een kroeg of een sportkantine. Het is belangrijk dat deze basis strategisch gekozen wordt, want voor het vinden van antwoorden is er veel toegestaan. Je mag googelen, je mag boeken nazien, je mag iedereen bellen die je kent en je mag op locatie gaan kijken. Dat wat binnen de regels van ons wetboek valt, dat mag!

Een team bestaat uit minimaal 5 deelnemers en er is geen maximum. Stel een team samen met vrienden, collega’s, familie of buren. Haal bier, wijn, chips en hapjes in huis. Het wordt een strijdlustige, maar vooral ook hele gezellige avond! Iedereen kan mee doen! Jong en oud. Enige voorwaarde is dat de Teamcaptain minimaal 18 jaar oud is en in De Lutte woont. Er is plek voor een beperkt aantal teams. Het totale inschrijfgeld vormt overigens de prijzenpot, dus het kan zo maar zijn dat jouw team een heel goedkope Hellehondsdagen gaat beleven!

Aan het einde van de avond dient de ingevulde Quizmap weer ingeleverd te worden. En dan begint het grote wachten op de uitslag! De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Hellehondsdagen in de feesttent: Wie zijn de grootste slimmeriken van De Lutte? En wie gaan er af als een gieter?

AANMELDEN
Om je aan te melden vul je onderstaand aanmeldingsformulier in. Met het versturen van dit formulier verklaar je op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden + spelregels.
Nadat je het aanmeldingsformulier verstuurd hebt, ontvang je hiervan per mail automatisch een bevestiging. Als je deze mail niet ontvangt, betekent dat dat je aanmelding niet is ontvangen (het kan zijn dat deze mail in de spambox / ongewenste mail terecht komt, houd deze dus ook in de gaten).

De aanmelding sluit op vrijdagavond 22 juni om 22:00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om je nog aan te melden voor de Dorpsquiz.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Het inschrijvingsgeld bedraagt € 25,- per team en dient ter plekke betaald te worden bij het ophalen van de Quizmap op vrijdagavond 6 juli bij de organisatie. De centrale locatie voor praktische opdrachten is De Vereeniging. Bij vragen of opmerkingen kan je contact opnemen via mail@hellehondsdagen.nl of bellen naar de organisatie via 06 – 222 85 992.

Overige informatie volgt na inschrijving per mail aan de teamcaptain, dus let er op dat het e-mailadres klopt en dat je de bevestiging van je aanmelding ook ontvangt. Houd ondertussen alvast alles en iedereen in de gaten, want er kunnen zomaar hints, vragen of antwoorden gelekt worden!

AANMELDFORMULIER
Het is helaas niet meer mogelijk om je nog aan te melden voor de Dorpsquiz. Je kan natuurlijk altijd nog bij een ingeschreven team aansluiten om ook kans te maken op de hoofdprijs!