DJ Lars + Beatcrooks 2024

DATUM
Zaterdag 13 juli 2024

TIJDSTIP
21:00 uur tot 01:00 uur

LOCATIE
Feesttent op het Plein van de Lutterse boeren

DJ LARS OUDE LUTTIKHUIS
Sta jij in elke feesttent vooraan alle foute platen van de dj staat mee te schreeuwen? Of loop jij zelfs op het feestje van je oma voorop in de polonaise? Grote kans dat deze energieke duizendpoot jou al door een avond heeft gesleurd. Avonden bomvol interactie waarbij de meest uiteenlopende muziekstijlen je om de oren vliegen. Van Schaamteloze guilty pleasures, foute 90’s en ouderwets hakkûh tot aan zwoele R&B en de nieuwste hits; er wordt geen muziekstijl overgeslagen. Het is dan ook niet vreemd dat Lars al podia heeft mogen betreden als Boulevard Outdoor, Freshtival, Dauwpop, Nijmeegse Vierdaagse, Batavierenfeest, Stoppelhaene, bevrijdingsfestival en ga zo maar door. Of hij nou draait in een discotheek, tentfeest of op een festival, 1 ding staat vast; het wordt voor iedereen één feest der herkenning!

INDY – NOORTJE – LISA – FELINE
DJ Lars staat overigens niet alleen op het podium: hij wordt vergezeld door Indy Letteboer, Noortje Visschedijk, Lisa Lenderink en Feline Bosch! Deze dames zijn onnavolgbaar met hun dansmoves en stonden al op diverse NK’s, EK’s en WK’s. Je kent ze misschien al van andere festivals of optredens waar hun optredens niet onopgemerkt voorbij kunnen gaan. Trainen doen ze 4x per week bij Lez Studio in Oldenzaal waar ze hun plezier en passie vinden in dansen. We zijn dan ook trots om deze meiden op het podium te verwelkomen!

BEATCROOKS
Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Festyland, 24 uur Solexrace, Dreamfields, Boulevard Outdoor, Dauwpop tot in het Gelredome vliegen ze overal “Uut de Bochte”. Van Limburg, Brabant tot aan het bovenste puntje van Groningen…geef ze een groene knuppel en hun feestcore wordt afgevuurd! Happy Høken is ongekend populair en Beatcrooks gaat op elk feest of festival tot de laatste druppel. Van dikke beats, feestmuziek, foute meezingers tot happy hardcore en een tandje gekker… Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air!