De Hel Geet Los 2023

DATUM
Zaterdag 15 juli 2023

TIJDSTIP
20:30 uur tot 01:00 uur

LOCATIE
Op het Stephan Scheper Huifkarplein ‘onder de bomen’ in de dorpskern.

JACKFIRE
Op zaterdagavond gaat in De Lutte de Hel weer los! In de tent op het Stephan Scheper Huifkarplein zul je genieten van een avondvullend programma met muziek voor jong en oud.

Even in alle eerlijkheid: normaal gesproken zoeken we ieder jaar een nieuwe live band voor de zaterdagavond. Nog nooit hebben we een band 2x achter elkaar geboekt, maar jullie waren vorig jaar zo unaniem ongelooflijk enthousiast! Van mensen die spontaan een bruiloft planden zodat Jackfire die feestelijke dag van muziek kon voorzien tot jong en oud die los gingen voor het podium; wij stonden te genieten! En dus komen ze weer, Jacko, Tristan, Bram en Wessel.

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show. Bij elk optreden wordt er professioneel gebruik gemaakt van een spetterende lichtshow.