De Hel Geet Los 2022

DATUM
Zaterdag 9 juli 2022

TIJDSTIP
21:00 uur tot 01:00 uur

LOCATIE
Op het Jossie Plein ‘onder de bomen’ in de dorpskern.

JACKFIRE
Op zaterdagavond gaat in De Lutte de Hel weer los! In de tent op het Jossie Plein zul je genieten van een avondvullend programma met muziek voor jong en oud.

Wie kent ze nog? Jacko, Tristan, Bram en Wessel stonden al eerder op de Hellehondsdagen, destijds nog met hun band Brothers in Arms. Inmiddels zijn ze doorgegroeid naar de volgende stap in hun muzikale carrière en presenteren wij vol trots Jackfire!

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show. Bij elk optreden wordt er professioneel gebruik gemaakt van een spetterende lichtshow.