De hel geet los 2019

DATUM
Zaterdag 6 juli 2019

TIJDSTIP
21:00 uur tot 01:00 uur

LOCATIE
Op het Floortje Norman Square ‘onder de bomen’ in de dorpskern.

MMOOZZ – DE HANGOVER TOUR
Op zaterdagavond gaat in De Lutte de Hel weer los! In de tent op het Floortje Norman Square zul je genieten van een avondvullend programma met muziek voor jong en oud.

Energiek, up-to-date, professioneel, stijlvol, fris en met een show op zeer hoogstaand niveau brengt MmoozZ een breed repertoire van pop, rock, soul, dance, de nieuwste Top 40 hits, maar natuurlijk ook de classics. Deze band geeft altijd alles met de bekende MmoozZ-impuls voor een onvergetelijke belevenis.

Al vele jaren bewijst MmoozZ tot de top van Nederland te behoren. En als je de podia in alle uithoeken van Nederland hebt gezien dan weet je wat je publiek verwacht. MmoozZ bestaat uit zes sprankelende persoonlijkheden waar Colin en Natascha de hoofdrol op zich nemen en daarbij begeleid worden door vier top muzikanten; Cris, Marcel, Roel en Willem. Alle zes de leden zijn bezeten van muziek en door hun aanstekelijke energie en interactie met het publiek zal u een onvergetelijk feest beleven waarbij u een avond kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Niet voor niets is de slogan van Mmoozz; ‘Music should be your escape’. Kortom; MmoozZ is een garantie voor een wervelende top show van één van de beste cover bands die Nederland rijk is.