De hel geet los 2018

DATUM
Zaterdag 15 juli 2018

TIJDSTIP
21:00 uur tot 01:00 uur

LOCATIE
Op het Oude Elferink Natuursteen Plein ‘onder de bomen’ in de dorpskern.


OMSCHRIJVING

Op zaterdagavond gaat in De Lutte de Hel weer los! In de tent op het Oude Elferink Natuursteen Plein zul je genieten van een avondvullend programma met muziek voor jong en oud.

Super Sundays
De hoofdact van de zaterdagavond is de band Super Sundays! Vanwege hun grote veelzijdigheid een ideale band voor een dorpsfeest als de Hellehondsdagen! 

Met een ijzersterk frontduo en een superstrakke band de tent op zijn kop zetten, dát is SUPER SUNDAYS!
Met het brede en up-to-date repertoire schakelt SUPER SUNDAYS in hoog tempo moeiteloos tussen verschillende nummers en genres. Tel daar de enthousiaste presentatie, een vet geluid, special effects en een waanzinnige lichtshow bij op en het plaatje is compleet. SUPER SUNDAYS moet je gezien hebben!

 

 

DJ Bart Koopman
Om 21:00 uur doet DJ Bart Koopman de aftrap van de Hel geet los en ook de pauzes en de afsluiting van de avond neemt hij voor zijn rekening. Daarna zal Bart het feestje voortzetten bij Plexat.
Op jonge leeftijd begon Bart op kleine feestjes te draaien met een eigen geluidssetje. Al snel werd hij gevraagd door een plaatselijke Drive Inn om mee te gaan en te draaien tijdens diverse feesten. Toen Bart 16 was werd hij benaderd door een plaatselijke discotheek. Na een aantal weken stond hij daar al voor een zaal met 750 personen te draaien. Dit ging hem zo goed af dat hij steeds vaker werd gevraagd voor andere feesten en partijen. Ook onder de jeugd in De Lutte is Bart Koopman inmiddels een graag geziene gast. Niks is hem te gek. Van House tot Classics en van R&B tot feestmuziek, hij mixt alles vlot aan elkaar en zweept het publiek op met zijn manier van presenteren. Bart’s brede muziekkeuze stelt hem in de gelegenheid om voor zowel jong als oud te draaien.

ScreenHunter_09 Apr. 18 19.12