De Grote Vijf Uur Show 2024

DATUM
Vrijdag 12 juli 2024

TIJDSTIP
16:00 uur tot 20:00 uur

LOCATIE
Feesttent op het Plein van de Lutterse boeren

OMSCHRIJVING
Op vrijdag 12 juli trappen we het feestweekend af met de Grote Vijf Uur Show in en rondom de feesttent! Iedereen die alvast in de stemming wil komen is van harte welkom om vanaf 16:00 uur te genieten van een drankje en hapje. De Pandareds uit Denekamp zorgen voor de muzikale sfeer, dat belooft nu al één en al gezelligheid!

Voor de Vrienden van de Hellehondsdagen is het mogelijk om een Vijf Uur Show-pakket af te nemen. Informatie over deze pakketten is per mail verstuurd naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Heb je geen e-mail ontvangen? Meld het dan even bij ons!

Om 16:00 uur gaat de tap los, dus kom gezellig met je collega’s tegen het einde van de vrijdagmiddag richting het centrum van De Lutte om samen het weekend in te luiden. En krijg je vroege trek? Geen probleem! Otto Lesscher zorgt tussen 16:00 en 17:00 uur voor een overheerlijke hap van de barbecue.

Mag je dan alleen komen als je Vriend van de Hellehondsdagen bent? Tuurlijk niet! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het muntenhokje is gewoon geopend, dus je hebt geen speciaal pakket nodig om alsnog het dorpsfeest feestelijk in te luiden. Kom gezellig langs met je vrienden/vriendinnen!

Vanaf 17:00 uur staan de Pandareds uit Denekamp op het podium om er samen met jullie een leuk feestje van te maken. Deze jonge zeskoppige band speelt al een tijdje de pannen van het dak in de regio, je kunt ze o.a. kennen van hun optredens bij Bruins, Soundgardens Denekamp en Rossum, Oldenzaal Muzikaal of de bandjesmiddag in Zuid-Berghuizen. Van rap en rock tot (Neder)pop, de Pandareds spelen nummers van Coldplay, The Beatles, Doe Maar, Mumford & Sons en ZZ Top.

En als de avond valt loopt deze feestelijke vrijdagmiddag moeiteloos over in de vrijdagavond, waar vanaf 20:30 uur DJ Lars Oude Luttikhuis de tent op de kop zal zetten. Daarover vind je hier meer; wij zien jullie graag op vrijdagmiddag 12 juli!