Cornhole Toernooi De Hellehond

DATUM
Zaterdag 15 juli 2023

TIJDSTIP
Van 15:30 tot 19:30 uur

LOCATIE
Dorpstraat, voor Plexat

CORNHOLE TOERNOOI DE HELLEHOND
Cornhole is afkomstig uit Amerika, waar het ook wel bean bag game of sack toss game wordt genoemd. Niemand weet precies hoe Cornhole is ontstaan, maar het is waarschijnlijk afkomstig van het spel Quoits en Bean-bag Bull’s-Eye. Bij deze oude oer-Amerikaanse spellen was ook het doel om ‘zakjes’ in een gat te werpen, maar zag het er iets anders uit dan het hedendaagse Cornhole zoals wij het nu kennen. In Chicago en omstreken werd/wordt Cornhole bags genoemd. Cornhole verspreidde zich eind jaren zeventig en begin jaren tachtig in Chicago, Illinois en de noordwestelijke regio van Indiana. Waarna het al snel populariteit won in geheel Amerika.

Het Cornhole Toernooi De Hellehond maakte vorig jaar zijn debuut op de Hellehondsdagen! Cornhole staat in Twente ook wel bekend als pitt’nzak gooi’n of zaad smiet’n. Inmiddels een regelrechte rage in de Verenigde Staten en nu dus ook wereldberoemd in De Lutte en omstreken. Wij hopen jullie allen te enthousiasmeren en zien jullie graag tijdens de Hellehondsdagen in De Lutte. Gezelligheid, competitie en ontspanning in combinatie met een heerlijk drankje!

Onder toeziend oog van de organisatie, een koppel geoefende cornholefanatiekelingen, is het nu dus de beurt aan jou. Er wordt gespeeld in duo’s, dus zoek een maatje en meld je aan!

AANMELDEN
Een team bestaat uit twee personen. Je kunt een team aanmelden voor het Cornhole Toernooi door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Inschrijfgeld bedraagt € 10,- per team. Deze kun je op zaterdag 15 juli ter plekke contant inleveren bij de organisatie. Er is ruimte voor maximaal 25 teams en VOL = VOL.

Nadat je het aanmeldingsformulier hebt verstuurd, krijg je van de organisatie een bevestiging. Voordat het toernooi begint, ontvang je de informatie met daarin de poule-indeling, speluitleg en de spelregels.

INSCHRIJVING GESLOTEN