Beachgames Touwtrekken 2024

DATUM
Zaterdag 13 juli 2024

TIJDSTIP
16:00 tot 19:00 uur

LOCATIE
Copacabana Beach in de Dorpstraat

OMSCHRIJVING
Na het grote succes van de afgelopen jaren zullen ook dit jaar de volleybalvelden weer omgebouwd worden tot één groot speelveld voor het touwtrekken. Op het speelveld zullen telkens 2 teams van heren en/of dames strijden om te bepalen wie de sterkste is. Er zal een poulefase zijn en daarna een knock-outfase om te bepalen wie de titel mee naar huis neemt! Of naar de feesttent natuurlijk.

Het toernooi start – na het beachpadeltoernooi – om 16:00 uur en eindigt rond 19:00 uur. De omliggende horeca zullen zorgen voor een prachtig strandterras, waar de pils koud staat en de gehakballen in de jus liggen. De organisatie zorgt voor bijpassende muziek. Al met al een geweldige 5 uur show! De kosten voor deelname zijn € 25,00 per team.

Teams bestaan uit 6 personen en er zijn 3 klassen waarvoor ingeschreven kan worden. Namelijk twee poules voor de heren (2 x 4 teams) en een damespoule (4 teams).

  • Een 550 kg heren klasse (een maximaal gewicht per team van 550 kg)
  • Een 650 kg heren klasse (een maximaal gewicht per team van 550 kg)
  • Een dames klasse (een team bestaat enkel uit dames)

Indien er dames/gemengde teams zijn die met de herenklasse mee willen doen, is dit natuurlijk toegestaan. Met meer spelers je aanmelden is ook mogelijk, er wordt alleen per wedstrijd (beide kanten) met dezelfde 6 spelers gespeeld.

Echt iedereen kan meedoen; men hoeft beslist geen lid te zijn van een club of een begenadigd touwtrektalent te zijn. Sterker nog, juist deelname op amateurniveau wordt ten zeerste toegejuicht. Het motto is immers “gezellige sportiviteit veur en deur De Lutt”, hetgeen onder een heerlijk zonnetje absoluut is gegarandeerd.

SPELREGELS
Als je je aanmeldt via onderstaand inschrijfformulier ga je akkoord met de spelregels.

AANMELDEN

Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj

Het wedstrijdschema wordt uiterlijk een week van te voren naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.

Je krijgt na het versturen van het formulier een e-mail met een kopie van de aanmeldingsgegevens.

reCAPTCHA is required.