Beachgames Beachvolleybal Volwassenen 2024

DATUM
Zondag 14 juli 2024

TIJDSTIP
12:00 tot 16:00 uur

LOCATIE
Copacabana Beach in de Dorpstraat

OMSCHRIJVING
Het beachvolleybaltoernooi voor volwassenen wordt zoals gewoonlijk op de laatste dag van de Hellehondsdagen gespeeld. Ben jij sportief en denk jij dat je iedereen wel even verslaat op het heilige zand? Geef je dan op met jouw sterkste team en ga de strijd aan met andere sportievelingen! Zorg dat je fit bent op zondag van 12:00 uur tot 16:00 uur, want dan moet het natuurlijk gebeuren. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 per team en je kunt je aanmelden vanaf 18 jaar. Er is plek voor maximaal 20 teams.

Het belooft evenals voorgaande jaren een prachtige en sfeervolle happening te worden. De Dorpstraat wordt in de dorpskern bij de feesttent door vele hardwerkende vrijwilligers volgestort met strandzand waarna deze immense zandbak wordt ingericht met twee professionele speelvelden met originele afmetingen van 8 x 8 meter.

Rondom de velden wordt in samenwerking met de omliggende horeca een gezellig strandterras ingericht, zodat de toeschouwers optimaal kunnen genieten en zij net als de spelers/speelsters ook even van een verfrissend drankje kunnen genieten. Lekkere bijpassende swingende muziek, enthousiaste speakers en natuurlijk sportieve deelnemers maken het geheel compleet tot een prachtig schouwspel om naar te kijken en mooie sport om aan deel te nemen. Tussen de palmbomen rondom de velden wanen de deelnemers en de toeschouwers zich vast en zeker in een lekkere relaxte subtropische omgeving.

De organisatie rekent opnieuw op een grote deelname vanuit de Lutter bevolking. Echt iedereen kan meedoen; men hoeft beslist geen lid te zijn van een club of een begenadigd volleybaltalent te zijn. Sterker nog, juist deelname van niet-leden en niet volleyballers wordt ten zeerste toegejuicht. Het motto is immers “gezellige sportiviteit veur en deur De Lutt”, hetgeen onder een heerlijk zonnetje absoluut is gegarandeerd.

SPELREGELS
Als je je aanmeldt via onderstaand inschrijfformulier ga je akkoord met de spelregels.

AANMELDEN
Aanmelden is niet meer mogelijk.