Beachgames Beachpadel 2024

DATUM
Zaterdag 13 juli 2024

TIJDSTIP
14:00 tot 16:00 uur

LOCATIE
Copacabana Beach in de Dorpstraat

OMSCHRIJVING
Beachpadel? Ja, beachpadel! Naast de gebruikelijke volleybal- en touwtrekonderdelen introduceren we dit jaar trots beachpadel! Waar padel in de zaal vooral alle kanten op gaat, duiken wij met de rackets het zachte zand in en nodigen we jullie uit om met ons mee te doen. Het Lutter Copacabana Beach leent zich uitstekend voor deze moderne sport, dus trommel je padelmaatje op en meld je snel aan.

Het toernooi begint zaterdag om 14:00 uur en de finales worden om ca. 16:00 uur gespeeld. Een team bestaat uit 2 spelers/speelsters en er mag uiteraard gemixt gespeeld worden. De organisatie faciliteert de padelrackets en de ballen. De kosten voor deelname zijn € 10,00 per team.

De organisatie rekent ook bij dit spiksplinternieuwe onderdeel op een grote deelname vanuit de Lutter bevolking. Iedereen kan en mag meedoen; men hoeft zeer zeker geen lid te zijn van een club of een begenadigd tennis- of padeltalent te zijn. Het motto is immers “gezellige sportiviteit veur en deur De Lutt”, hetgeen onder een heerlijk zonnetje absoluut is gegarandeerd.

SPELREGELS
Als je je aanmeldt via onderstaand inschrijfformulier ga je akkoord met de spelregels.

AANMELDEN

Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj
Voor- en achternaam
dd-mm-jjjj

Het wedstrijdschema wordt uiterlijk een week van te voren naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.

Je krijgt na het versturen van het formulier een e-mail met een kopie van de aanmeldingsgegevens.

reCAPTCHA is required.