Beach Games 2023

DATUM
Vrijdag 14 juli en zondag 16 juli 2023

TIJDSTIP
Vrijdag: 17:30 – 21:00 uur
Zondag: 12:00 – 16:00 uur

LOCATIE
Copacabana Beach in de Dorpstraat

OMSCHRIJVING
Ook in 2023 staan de Beach Games weer op de agenda van de Hellehondsdagen. Ook dit jaar staat er weer een groep jonge enthousiaste vrijwilligers klaar om in samenwerking met de Stichting Hellehond de organisatie van dit gezellige en sportieve onderdeel van de Hellehondsdagen op zich te nemen.
Evenals de 14 voorgaande edities kan er ook in 2023 het gehele Hellehondsweekend, dus van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juli, op het – hopelijk zonovergoten – Copacabana Beach van De Lutte sportief en met de nodige inzet gestreden worden om de punten en om eeuwige roem.

VRIJDAGAVOND CULINAIR BEACHVOLLEYBALTOERNOOI VOOR BEDRIJVEN 
Vorig jaar is voor de 7e keer op vrijdagavond het Culinair Beachvolleybaltoernooi voor bedrijven uit (omgeving) De Lutte georganiseerd met weer veel enthousiaste reacties. Deze geslaagde avond met uiteindelijk een vol deelnemersveld willen we dan ook graag voortzetten!

bg2

Dit gezellige en sportieve culinaire gebeuren wordt gespeeld op vrijdagavond vanaf 17:30 uur, dus na bedrijfssluiting. De finales worden om ca. 20:30 uur gespeeld, waarna het toernooi om ca. 21:00 uur eindigt. Een team bestaat uit minimaal 4 (in het veld) en maximaal 8 spelers/speelsters. Per persoon wordt een all-in prijs van € 35,00 betaald waarvoor van 17:30 tot de start van de finalewedstrijd smakelijk eten van de BBQ en de drankjes gratis zijn. Het BBQ-vlees wordt voor u bereid en de drankjes worden voor u ingeschonken.

BEACHVOLLEYBAL OP ZONDAG VOOR DE ECHTE FANATIEKELING
Het volwassenen-beachvolleybal toernooi wordt zoals gewoonlijk op de laatste dag van de Hellehondsdagen gespeeld. Ben jij sportief en denk jij dat je iedereen wel even verslaat op het heilige zand? Geef je dan op met jouw sterkste team en ga de strijd aan met andere sportievelingen! Zorg dat je fit bent op zondag van 12:00 uur tot 16:00 uur, want dan moet het natuurlijk gebeuren. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team en je kunt je opgeven vanaf 18 jaar.

PROGRAMMA
De indeling van de sporten waarbij men zijn of haar kunsten op het strandzand kan vertonen is als volgt:

Vrijdagavond 14 juli – CULINAIR BEACHVOLLEYBAL – VOL!
Culinair Beachvolleybal, 4 spelers/speelsters in het veld (maximaal 8 spelers op papier), van 17:30 tot 21:00 uur, maximaal 15 teams, inschrijfgeld € 35,- per deelnemer.

Zondagmiddag 10 juli – BEACHVOLLEYBAL VOLWASSENEN (vanaf 18 jaar) – VOL!
Beachvolleybal voor volwassenen vanaf 18 jaar. 4 spelers/speelsters in het veld, van 12:00 tot 16:00 uur, maximaal 20 teams, inschrijfgeld € 20,- per team.

Onder het motto “Veur en deur De Lutt” worden weer vele sportievelingen uit De Lutte op blote voeten op het strand van De Lutte verwacht. Het belooft evenals voorgaande jaren een prachtige en sfeervolle happening te worden. De Dorpstraat wordt in de dorpskern bij de feesttent door vele hardwerkende vrijwilligers volgestort met strandzand waarna deze immense zandbak wordt ingericht met twee professionele speelvelden met originele afmetingen van 8 x 8 meter.

bg3Rondom de velden wordt in samenwerking met de omliggende horeca een gezellig strandterras ingericht, zodat de toeschouwers optimaal kunnen genieten en zij net als de spelers/speelsters ook even van een verfrissend drankje kunnen genieten. Lekkere bijpassende swingende muziek, enthousiaste speakers en natuurlijk sportieve deelnemers maken het geheel compleet tot een prachtig schouwspel om naar te kijken en mooie sport om aan deel te nemen. Tussen de palmbomen rondom de velden wanen de deelnemers en de toeschouwers zich vast en zeker in een lekkere relaxte subtropische omgeving.
De organisatie rekent opnieuw op een grote deelname vanuit de Lutter bevolking. Echt iedereen kan meedoen; men hoeft beslist geen lid te zijn van een club of een begenadigd volleybaltalent te zijn. Sterker nog, juist deelname van niet-leden en niet volleyballers wordt ten zeerste toegejuicht. Het motto is immers “gezellige sportiviteit veur en deur De Lutt”, hetgeen onder een heerlijk zonnetje absoluut is gegarandeerd.

INSCHRIJVING GESLOTEN