Beach Games 2019

DATUM
Vrijdag 5 juli, zaterdag 6 juli en zondag 7 juli 2019

TIJDSTIP
Vrijdag 17:30 uur, zaterdag 13:00 uur, zondag 12:00 uur

LOCATIE
Copacabana Beach in de Dorpsstraat

OMSCHRIJVING
Ook in 2019 staan de Beach Games weer op de agenda van de Hellehondsdagen. Ook dit jaar staat er weer een groep jonge enthousiaste vrijwilligers klaar om in samenwerking met de Stichting Hellehond de organisatie van dit gezellige en sportieve onderdeel van de Hellehondsdagen op zich te nemen.
Evenals de 12 voorgaande edities kan er ook in 2019 het gehele Hellehondsweekend, dus van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli, op het -hopelijk zonovergoten- Copacabana Beach van De Lutte sportief en met de nodige inzet gestreden worden om de punten en om eeuwige roem.

VRIJDAGAVOND CULINAIR BEACHVOLLEYBALTOERNOOI VOOR BEDRIJVEN 
Vorig jaar is voor de 5e keer op vrijdagavond het Culinair Beachvolleybaltoernooi voor bedrijven uit (omgeving) De Lutte georganiseerd met weer veel enthousiaste reacties. Deze geslaagde avond met uiteindelijk een vol deelnemersveld willen we dan ook graag voortzetten!

bg2

Dit gezellige en sportieve culinaire gebeuren wordt gespeeld op vrijdagavond vanaf 17:30 uur, dus na bedrijfssluiting. De finales worden om ca. 20:45 uur gespeeld, waarna het toernooi om ca. 21:30 uur eindigt. Een team bestaat uit minimaal 4 (in het veld) en maximaal 8 spelers/speelsters. Per persoon wordt een all-in prijs van € 25,00 betaald waarvoor van 17:30 tot 21:30 uur smakelijk eten van de BBQ en drankjes gratis zijn. Het BBQ-vlees wordt voor u bereid en de drankjes worden voor u ingeschonken.


NIEUW BEACHVOLLEYBAL TOERNOOI VOOR FAMILIES OP ZATERDAGMIDDAG

Altijd al willen spelen met broer of zus, pap en mam, opa en oma of zelf neefjes of nichtjes? Ga dan de strijd aan met andere families en laat zien dat jullie als familie sportiever zijn dan wie dan ook! Sinds vorig jaar wordt het nieuwe familie-beachvolleybal georganiseerd op de zaterdagmiddag waar voorheen jeugd-beachvolleybal werd gespeeld. Battle vanaf 13:00 tot 17:00 tegen andere families om jullie eigen eer hoog te houden en een geweldige barbecue voor 10 personen te winnen! Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per team en alle leeftijden mogen deelnemen.

BEACHVOLLEYBAL OP ZONDAG VOOR DE ECHTE FANATIEKELING
Het volwassenen-beachvolleybal toernooi wordt zoals gewoonlijk op de laatste dag van de Hellehondsdagen gespeeld. Ben jij sportief en denk jij dat je iedereen wel even verslaat op het heilige zand? Geef je dan op met jouw sterkste team en ga de strijd aan met andere sportievelingen! Zorg dat je fit bent op zondag van 12:00 uur tot 16:00 uur want dan moet het natuurlijk gebeuren. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per team en je kunt je opgeven vanaf 18 jaar.

PROGRAMMA
De indeling van de sporten waarbij men zijn of haar kunsten op het strandzand kan vertonen is als volgt:

Vrijdagavond 5 juli – CULINAIR BEACHVOLLEYBAL
Dit onderdeel is VOL! Aanmelden is niet meer mogelijk.
Culinair Beachvolleybal, 4 spelers/speelsters in het veld, van 17:30 tot 21:30 uur, maximaal 15 teams, inschrijfgeld € 25,00 per deelnemer.

Zaterdagmiddag 6 juli – BEACHVOLLEYBAL FAMILIES (alle leeftijden)
Beachvolleybal voor families (alle leeftijden). 4 spelers/speelsters in het veld, van 13:00 tot 17:00 uur, maximaal 20 teams, inschrijfgeld € 15,00 per team.

Zondagmiddag 7 juli – BEACHVOLLEYBAL VOLWASSENEN (vanaf 18 jaar)
Beachvolleybal voor volwassenen vanaf 18 jaar. 4 spelers/speelsters in het veld, van 12:00 tot 16:00 uur, maximaal 20 teams, inschrijfgeld € 15,00 per team.

Onder het motto “Veur en deur De Lutt” worden weer vele sportievelingen uit De Lutte op blote voeten op het strand van De Lutte verwacht. Het belooft evenals voorgaande jaren een prachtige en sfeervolle happening te worden. De Dorpstraat wordt in de dorpskern bij de feesttent door vele hardwerkende vrijwilligers volgestort met strandzand waarna deze immense zandbak wordt ingericht met twee professionele speelvelden met originele afmetingen van 8 x 8 meter.

bg3Rondom de velden wordt in samenwerking met de omliggende horeca een gezellig strandterras ingericht, zodat de toeschouwers optimaal kunnen genieten en zij net als de spelers/speelsters ook even van een verfrissend drankje kunnen genieten. Lekkere bijpassende swingende muziek, enthousiaste speakers en natuurlijk sportieve deelnemers maken het geheel compleet tot een prachtig schouwspel om naar te kijken en mooie sport om aan deel te nemen. Tussen de palmbomen rondom de velden wanen de deelnemers en de toeschouwers zich vast en zeker in een lekkere relaxte subtropische omgeving.
De organisatie rekent opnieuw op een grote deelname vanuit de Lutter bevolking. Echt iedereen kan meedoen; men hoeft beslist geen lid te zijn van een club of een begenadigd volleybaltalent te zijn. Sterker nog, juist deelname van niet-leden en niet volleyballers wordt ten zeerste toegejuicht. Het motto is immers “gezellige sportiviteit veur en deur De Lutt”, hetgeen onder een heerlijk zonnetje absoluut is gegarandeerd.

AANMELDEN
Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.