Aanmelden De Grote Vijf Uur Show 2024

DATUM
Vrijdag 12 juli 2024

TIJDSTIP
16:00 uur tot 20:00 uur

LOCATIE
Feesttent op het Plein van de Lutterse boeren

OMSCHRIJVING
We nodigen jou en je collega’s graag uit op het nieuwe onderdeel van de Hellehondsdagen, De Grote 5 Uur Show! En om dat nog even extra aantrekkelijk te maken, hebben we een speciale actie: voor slechts 35 euro ontvang je van ons 12 HHD-munten die je tijdens de Grote 5 Uur Show in kunt zetten voor een aantal drankjes en een hapje. De gedachte is dat je met deze 12 munten bijvoorbeeld 10 drankjes kunt halen en een lekkere hap van de barbecue van Otto voor 2 munten zodat je al een vliegende start hebt richting het weekend!

En… voor de werkgever maken we dit nog iets aantrekkelijker door deze munten op factuur te zetten! Meld je dus snel hieronder aan en geef aan met hoeveel collega’s je van plan bent te komen op vrijdag 12 juli. Wij zorgen dat jullie vooraf de munten van ons ontvangen. Aanmelden is mogelijk tot en met donderdag 11 juli.

Wil je de factuur op een ander e-mailadres ontvangen, bijvoorbeeld facturen@bedrijf.nl? Vul dat e-mailadres dan hier in. Als dat niet het geval is, vul hier dan nogmaals het e-mailadres van de contactpersoon in.
Een pakket bestaat uit 12 rode HHD-munten, met de gedachte dat je daarmee 10 drankjes + 1 broodje hamburger/braadworst kunt halen tijdens De Grote Vijf Uur Show. Deze pakketten worden eenmalig voor de actieprijs van € 35,- per pakket aangeboden.
reCAPTCHA is required.